Termeni şi Condiţii

1. INFORMATII GENERALE Site-ul web http://imperialibrands.com/ este detinut de catre GLOBAL BRANDS SRL, cu sediul in Bucuresti, Sector 1, Str. Avionului, nr. 26, inregistrata in Registrul Comertului cu nr. J40/10044/2016, avand CUI: 36357617, Tel: 0720748322. Prin accesarea si folosirea acestui site, prin plasarea unei comenzi online, sunteti de acord cu termenii si conditiile acestui magazin […]

1. INFORMATII GENERALE
Site-ul web http://imperialibrands.com/ este detinut de catre GLOBAL BRANDS SRL, cu sediul in Bucuresti, Sector 1, Str. Avionului, nr. 26, inregistrata in Registrul Comertului cu nr. J40/10044/2016, avand CUI: 36357617, Tel: 0720748322.
Prin accesarea si folosirea acestui site, prin plasarea unei comenzi online, sunteti de acord cu termenii si conditiile acestui magazin online, exprimati in conformitate cu Ordonanta de urgenta nr. 34/2014 din 04/06/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului, ar trebui nu continuati accesarea acestuia.
Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul http://imperialibrands.com/.

2. CONTINUTUL
Continutul se refera la orice informatie vizuala, scrisa sau notificare aflate pe sie sau trimise prin intermediul emailului.
Imaginile folosite si textele de pe site au caracter informativ si pot varia sau diferi ocazional fata de caracteristicile produselor prezentate. GLOBAL BRANDS SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru eventuala neconcordanta dintre produse si pozele acestora furnizate online.
Continutul este exclusiv cu titlu de prezentare si nu reprezinta o obligatie contractuala a GLOBAL BRANDS SRL.

3. CONTRACTUL
Contractul se refera la obligatia GLOBAL BRANDS SRL de a furniza produsele clientului care a facut o comanda si a platit-o online sau obligatia GLOBAL BRANDS SRL de a furniza produsele solicitate de client printr-o comanda, dupa ce aceasta a fost confirmata telefonic/prin email de catre GLOBAL BRANDS SRL.

4. COMENZI
Prin plasarea unei comenzi pe site, clientul este de acord cu termenii si conditiile prezentate si se considera ca este la curent cu forma de confirmare a comenzilor de catre GLOBAL BRANDS SRL.
Din motive obiective, GLOBAL BRANDS SRL isi rezerva dreptul de a notifica exclusiv telefonic clientul in cazul in care este necesara modificarea numarului de produse sau servicii. Mai departe, clientul va decide daca accepta modificarea sau anuleaza comanda, cu restituirea integrala a sumei achitate.
Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului site, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti consumatorii.

5. GARANTIA

            Fiecare produs beneficiaza de o garantie internationala de 12, respectiv 24 luni, in functie de furnizor.
Garantia se acorda in baza defectelor si al viciilor de fabricatie. Pentru a beneficia de certificatul de garantie, acesta trebuie sa fie completat, datat si stampilat de catre un distribuitor autorizat. Garanția nu include daune rezultate din impact accidentale, utilizarea nepotrivita sau abuziva (șocuri, strivire, etc.), modificări cauzate în special de expunerea directă la razele solare și / sau la temperaturi ridicate, reparații sau manipulări neautorizate, precum și consecințele uzura normală și îmbătrânirea,furtul și pierdere.
Solutionarea garantiilor se face in termen de maxim 15-30 zile lucratoare, in functie de fiecare furnizor in parte.

6. PLATA
Plata comenzii se face prin ramburs.  Tarifele aferente serviciilor oferite includ TVA.

7. LIVRAREA
Livrearea se face prin Curier Rapid, iar durata este, in principiu, de minim 24 de ore. Livrarea produselor se face la adresa dvs. in intervalul orar: 9-17.
In cazul in care produsele comandate nu se afla pe stoc, avand in vedere faptul ca este vorba de produse de lux mai putin accesibile, livrarea se va face in 15-20 zile. Atunci cand stocul nu poate fi refacut, va vom returna banii in totalitate.
Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail, va rugam sa ne contactati telefonic la nr.0720748322.

8. RETURNARI
Produsele noastre sunt atent verificate si impachetate tocmai pentru a evita orice degradare a lor. Returnarea produselor se face intr-un interval de 14 zile. GLOBAL BRANDS SRL va asigura consumatorului rambursarea sumei primite, exceptand costurile livrarii, in cel mult 14 zile de la data la care ne ati informat cu privire la decizia de returnare.
Produsele care au fost comandate expres de catre consumator, NU pot fi returnate.
Important: NU primim colete cu plata ramburs.
Pentru toate comenzile ce depasesc 500 lei livrarea va fi gratuita. Pentru comenzile pana in 500 lei livrarea va fi suportata de catre client separat de produsele comandate. Daca aveti un produs defect, contactati-ne telefonic sau prin email si comunicati-ne problema dumneavoastra. Ambalati produsele in cutiile originale, iar in cazul articolelor cu garantie acestea trebuie sa fie insotite de certificatul de garantie, intocmai cum l-ati primit.
Clientul trebuie sa asigure operatorului de curierat produsul la valoarea reala a acestuia. Va rugam sa nu trimiteti colete prin curier sau posta fara a ne anunta, intrucat acestea nu vor fi ridicate. Va rugam sa nu trimiteti colete cu plata ramburs prin posta sau curier catre GLOBAL BRANDS SRL, intrucat acestea nu vor fi ridicate. Pentru mai multe detalii puteti solicita informatii telefonic sau prin email.
Pentru a va exercita dreptul de retragere este necesar sa completati formularul de retragere.
Procedura de returnare si pasii de urmat atunci cand doriti returnarea unui produs :
– Completeaza formularul de retragere;
– Asteapta aprobarea cererii de catre unul dintre reprezentantii GLOBAL BRANDS SRL;
– Impacheteaza ambalajul original al producatorului intr-o alta cutie astfel incat acesta sa nu fie deteriorat pe parcursul transportului;
– Nu indeparta etichetele, pungile ambalajului original si nu lipi niciun fel de eticheta pe ambalajul original.
Taxele de expediere vor fi suportate integral de catre client. GLOBAL BRANDS SRL nu poate fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului.
Pentru comenzile achitate printr-un cont bancar, returnarea contravalorii produsului este posibila doar in acelasi cont din care s-a efectuat plata.

NU vor fi acceptate la retur (enumerarea nu este limitativa):

a)Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator (tigari, trabucuri, bauturi alcoolice s.a.);

b)Produsele accizabile marcate cu timbre, banderole sau orice alt tip de marcaj specific aplicat conform prevederilor legale, a caror marcaje au fost deteriorate;

c)Alimentele achizitionate ori produsele similare acestora desfacute;

d)Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

e)Bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

f)Bauturi alcoolice al caror pret a fost convenit în momentul încheierii contractului de vânzare, a caror livrare nu poate fi efectuata înainte de 30 de zile si a caror valoare reala depinde de fluctuatiile de pe piata pe care profesionistul nu le poate controla.

Daca se constata ca Produsele returnate se incadreaza in oricare dintre conditiile mentionate mai sus, contravaloarea acestora nu va fi achitata, iar coletul va fi retrimis catre Cumparator acesta urmand sa suporte si costurile de retrimitere.

In cazul in care produsul returnat prezinta urme de uzura, purtare, utilizare, zgarieturi, lovituri, socuri, accesorii ori documentatie lipsa, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a decide fie

a)Refuzarea coletului;

b)acceptarea returului si oprirea unei sume din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Cumparatorul este obligat sa notifice Vanzatorului intentia de a returna Produsul prin inregistrarea unei cereri de retur/exercitarea dreptului de retragere.

Cumparatorul este obligat sa se asigure ca produsele returnate vor fi expediate in interiorul termenului de maxim 14 zile calendaristice de la plasarea cererii de retur. Coletele care nu vor indeplini conditiile mai sus mentionate vor fi refuzate.

In cazul returnarii unui produs care nu se afla in aceeasi stare in care a fost livrat, Vanzatorul va considera returul nevalid si va fi indreptatit sa refuze restituirea pretului.

Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

GLOBAL BRANDS SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricare dintre datele mai sus mentionate.