Cum cumpar?

SELECTAREA PRODUSELOR DORITE:

In momentul in care v-ati decis ce produse doriti sa comandati, apasati butonul “Adauga in cos”. Dupa ce ati apasat butonul “Adauga in cos” produsele dumneavoastra ajung in cosul de cumparaturi, unde aveti optiunea de a vizualiza lista de produse, sa modificati cantitatea sau sa renuntati la unul sau la toate produsele aflate in cos.

INTRODUCEREA DATELOR NECESARE LIVRARII PRODUSELOR: 

Pentru initierea comenzii apasati butonul “Comanda”. Daca sunteti client nou, tot ce trebuie sa faceti, este sa completati datele necesare pentru procesarea comenzii. Acest proces nu dureaza mai mult de 1 min., dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care adresa de facturare difera de cea de livrare, va rugam sa completati casuta “Adresa de facturare”.

FINALIZAREA COMENZII:

Apasand butonul “Confirmare comanda”, comanda dumneavoastra va fi finalizata si procesata in cel mai scurt timp posibil, dupa confirmarea telefonica cu dumneavoastra a acesteia.

COMANDA TELEFONICA:

Daca doriti asistenta telefonica in procesul de comanda, va rugam apelati la urmatorul numar de telefon: 0720748322.

Unul dintre consultanti nostri de vanzari va prelua apelul indrumandu-va spre cea mai potrivita alegere pentru dumneavoastra, atat a produsului, a metodei de livrare si a altor detalii.