Plata si livrarea

PLATA Plata comenzii se face prin ramburs.  Tarifele aferente serviciilor oferite includ TVA. Factura fiscala o primiti in colet, respectiv pe adresa de mail. LIVRAREA Livrarea se face prin Curier Rapid, iar durata este de minim 24 de ore. Livrarea produselor se face la adresa dvs. in intervalul orar: 9-17. Tariful este standard 15-21 lei, […]

PLATA

Plata comenzii se face prin ramburs.  Tarifele aferente serviciilor oferite includ TVA. Factura fiscala o primiti in colet, respectiv pe adresa de mail.

LIVRAREA

Livrarea se face prin Curier Rapid, iar durata este de minim 24 de ore. Livrarea produselor se face la adresa dvs. in intervalul orar: 9-17. Tariful este standard 15-21 lei, in functie de locatia in care produsele sunt livrate.
In cazul in care produsele comandate nu se afla pe stoc, avand in vedere faptul ca este vorba de produse de lux mai putin accesibile, livrarea se va face in 15-20 zile. Atunci cand stocul nu poate fi refacut, va vom returna banii in totalitate.
Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail, va rugam sa ne contactati telefonic la nr. 0720748322.